Mød Cecilie

DERFOR ELSKER VI
VORES BØRN,
MEN OGSÅ VORES JOB

Derfor elsker vi vores børn, men også vores job

Det gør vi af den simple årsag:

At vi føler os forpligtet til at tage ansvar – både når vi er på arbejde og når vi er der hjemme. Vi gør det helt automatisk. Og ofte uden, at nogen (rigtig) bemærker det.

Siden 2019 har jeg arbejdet dedikeret og målrettet med at skabe balancerede familie- og arbejdsliv for kvinder, som er blevet mor for første, anden og ja, også tredje gang.

Og når du er færdig her, så elsker du også at være mor med job.

6 grunde til, at du oplever ubalance i morliv og job

Genkender du én eller flere af grundene, er du kommet til det rette sted:

Du har altid travlt

Kender du det? Du har travlt med at aflevere i vuggestuen. Dit hektisk blik, hurtige bevægelser og svært ved at trække vejret (ikke fordi du var forpustet, men pga. presset). Følelsen af at sidde fastspændt i hamsterhjulet og andre har overtaget styringen.

Du har konstant dårlig samvittighed

Hvad er det første du tænker på om morgenen, når du slår øjnene op? Arbejde. Hvad er det første du tænker på, når du sætter dig ned på arbejdet? Dit barn. Og tanker som “Jeg er ikke min løn værd” og “Jeg præsterer ikke nok” presser sig på. Sammen med tanker som ”Bare mit barn har det godt” og ”Hvorfor er jeg er på arbejde, imens mit barn er i institution?

Du er altid bagud

Du presser dig selv hele tiden. Og glemmer. Har svært ved at slippe kontrollen. Du glemte at ringe til tandlægen. Du er bagud med vasketøj. Og i morgen skal du for 100. gang læse rapporten igennem, så din kollega kan læse korrektur på den.

Du er ikke god nok

En ubehagelig følgesvend. At være forkert og ikke god nok. Både som mor og som kæreste, som veninde eller på sit arbejde. Det er giftigt. Og skal aflives en gang for alle. For det er simpelthen løgn (så er det sagt!)

Du er aldrig (rigtig) glad

Du burde være glad. Du burde svæve på en lyserød sky, som i alle babybladene. Men du føler, at du er taget til fange i et babyfængsel. Og du føler dig alene. Alle andre ser altid glade ud og smiler, og deres barn griner altid. Men du er ikke glad, men er sur, trist og vred.

Du har aldrig tid (nok)

Du har hverken nok timer på arbejdet til at nå alle dine arbejdsopgaver. Eller  derhjemme. Tiden er blevet en vigtig faktor. Og faste tidspunkter er kommet ind i dit liv som en spændetrøje. Der er ulvetime, puttetid, sovetid, stå-op-tid og ud-af-døren-tid. Der er simpelthen ikke nok timer i døgnet til alt det, som du skal nå.

Her i Levebobler er vi på en mission – vi er dybt optaget af at vise dig, hvordan du også får dit liv som mor med børn og job til at balancere med succes.

 

Men den perfekte balance findes ikke, og den vil ændre sig over tid – men når du har fundet frem til din strategi, kan du følge den som din egen personlige guide. Og hele tiden balancerer din rolle som mor sammen med dit job, som har stor værdi for dig.

Personlig udvikling (den slags, hvor du lærer at tage ansvar for dig selv) er egentlig meget basic. Det er ikke dybdegående psykologi, men nærmere et studie i gamle vaner, strategier, værdier og tankemønstre:

 • Hvordan slipper du af med travlhedsfølelsen?

  Den travlhed som nærmest klistrer til alle småbørnsfamilier.

 • Hvad skal der til for, at du slipper af med din dårlige samvittighed?

  Altså en kulsort samvittighed, som ingen har bedt os om at bære rundt på, men vi gør det alligevel. Fordi…..?

 • Hvad er det som gør, at du altid føler, at du er bagud?

  Bagud i forhold til hvad? Til dine kollegaer? Dine veninder?

 • Og hvordan får du mere end 24 timer i døgnet?

  Det kan vi desværre ikke hjælpe dig med, men vi har et hav af værktøjer i ærmet, som kan hjælpe dig med at få oplevelsen af at du har mere tid i døgnet.

cecilie balance coach arbejdsliv børn

MØD IDÉKVINDEN BAG

Jeg arbejder hver dag med at skabe gennemgribende forandring for kvinder som ønsker at få balancen tilbage i deres liv, efter at de er blevet mødre.

Jeg kalder det Mommy work life balance og handler helt simpelt om at opnå balance mellem det at være mor og ens arbejdsliv, hvor du altid kommer første.

Jeg nørder altid en bred vifte af viden og afprøver hele tiden nye værktøjer, strategier og metoder til mine omgivelsers varierende irritation (men ofte glæde). Heldigvis kommer det også mine kunder til gode.

Jeg er først og fremmest idékvinden bag Mommy+Work metoden. Dernæst er jeg også barselskonsulent, coach, økonom og oprydningsnørd.

Vi lærer dig kunsten at balancere på 3 forskellige måder

Nogle lærer bedst i en direkte relation til et andet menneske. Andre lærer bedst sammen med andre i et fællesskab. Der er også dem, som gerne vil sidde i ro og mag i deres yndlingsstol i deres egen stue med materialet uden at interagere med andre.

Det er meget forskelligt. Og helt op til den enkelte. Derfor lærer vi fra os på flere forskellige måder.

Du kan vælge….

At deltage i forløb hvor det hele er strikket sammen til at favne fællesskabet og du vil opleve forandringen sker fælles med andre.

At booke et individuelt forløb, hvor du hele tiden er i centrum.

At investere i et af de mange ofte mindre tidskrævende forløb og kurser.

Rasmus

mere familietid

Amalie

begyndende stress

Rikke

tilbage på job

Trine

ligevægt og accept

Nina

stressede morgener

Kan du genkende det her?

Læs udtalelser her

Det kan være rart at læse om andre, der har været i samme situation, som du står i lige nu.

Vi har samlet lidt cases fra kunder, som du kan læse om.

Kan du genkende noget fra dit eget liv her?