Udtalelser

Jeg har samlet lidt forskellige cases, som du kan læse og lade dig inspirerer af. Coachingforløbene præsenterer typiske forløb i huset Levebobler. Måske står du i en lignende situation og måske er det blot dejligt at læse at du ikke er alene med de følelser der foregår i denne periode af dit liv.

Amalie ramt af begyndende stress

Efter at jeg har været hos Cecilie, kan jeg nu starte på mit arbejdsliv med helt andre forventninger end jeg havde før. Jeg havde en oplevelse af, at arbejdet fyldt alt i min bevidsthed og tog min energi, så der ikke var mere energi tilbage til min familie. Det var ikke sådan mit liv skulle være, og Cecilie har hjulpet mig videre til at indse, at det ikke behøver at være sådan.

– Amalie, mor til tre børn på 4, 7 og 10 år.

Rikke frygtede at vende tilbage efter barsel

Jeg kom til Cecilie i slutningen af min barsel, fordi jeg ikke kunne forestille mig en god balance mellem mit familieliv og mit arbejdsliv. Jeg kunne ikke overskue at starte på arbejde med de samme vilkår og arbejdspres, som jeg oplevede, før jeg gik på barsel. Sammen med Cecilie fandt jeg ud af, hvad jeg ønskede i mit familieliv, så det kunne spille godt sammen med min arbejdstid. Løsningen for mig var at gå på deltid. Det har betydet mere ro for mig.

– Rikke, mor til et barn på 2 år.

Rasmus ønskede mere tid til familien

Jeg oplevede, efter at vi havde fået 3 børn, ikke at have tid til det enkelte barn i familien. Det tog mig lidt tid at tage mig sammen for at komme til Cecilie, men det har været det hele værd. Jeg har indset, at familien er det vigtigste for mig og at jeg øsnker at prioritere dem fremfor mit arbejde. Vi har med enkelte justeringer fundet en måde som fungerer på for mig, min kone og vores tre børn.

– Far til 3 børn.

Nina havde stressede morgener

Min hverdag med to børn havde over lang tid fuldstændig taget pusten fra mig. Jeg elsker mine børn, men det er vanvittig hårdt både at ville være den gode mor, den gode kone og den gode kollega. Til sidst var der ikke noget energi tilbage til mig selv. Cecilie har hjulpet mig med reflektere over mine egne forventninger til mig selv, og helt konkret med at tackle vores stressede morgener. Og acceptere at det er okay ikke at være perfekt.

– Nina, mor til to.

Trine oplevede en indre negativ stemme

Mine varmeste anbefalinger går til Cecilie, der på et svært tidspunkt i mit liv fik mig til at reflektere over mine værdier og hvilke ønsker jeg har for mit eget liv – og hjalp mig med at skabe ligevægt og accept. Nu får jeg hurtigere øje på de barrierer jeg sætter op for mig selv. Jeg kan derfor lettere vælge ikke at lytte til den indre negative stemme, der siger, at jeg ikke kan det jeg gerne vil.

– Trine, arbejdende mor til en.

Coaching 1:1

FÅ TID OG PLADS TIL DIG SELV?