Onlineforløb
DIGITALT. DEJLIGT.
DU ER I GANG.

Vil du i gang lige nu? Som i nu…
Dyk ned i de fristende og overkommelige forløb (og kurser) nedenunder.
Du kan ubesværet følge med, da alt foregår digitalt.

21 dage med korte videoer:

Mini MOMMY+WORK hacks – 21 simple tips til din mor/job situation

Sådan får du en smuk afslutning på barselslivet og en ny start på jobbet  – og holder dig selv og familien lykkelige undervejs.

Du kan også få en allerede udfordrende balance mellem arbejdsliv og morrolle vendt, selvom du for længst er startet på job igen.

3 nemme strategier på video + mini workbook:

Sådan får du morrolle og job til at passe sammen efter barsel

Du får nemt og overskueligt serveret 3 hurtige og nemme strategier til, hvordan du får morrolle og job til at passe sammen igen efter din barsel.

I workbooken arbejder du trin-for-trin med de 3 strategier, så du kommer et skridt dybere.

Spørgsmål

Vi får ofte spørgsmålene. Læs svarene her:

Hvad er et onlineforløb?

Et onlineforløb betyder ganske enkelt, at undervisningen og materialer ligger klar til dig online. Du skal ikke bevæge dig nogle steder hen, højest til dig yndlingsplacering i huset, i toget eller på en hvilken som helst café, som du ønsker (kaffens kvalitet og størrelse er helt op til dig).

Hvad er forskellen på et onlinekursus og et onlineforløb?

Et onlinekursus er tilgængeligt for dig umiddelbart efter, at du har investeret i det. Adgangen bliver sendt til dig og du kan gå direkte i gang med materialet.

Et onlineforløb strækker sig typisk over uger, hvor du også får adgang med det samme, du har investeret i forløbet. Men du IKKE får adgang til hele materialet på én gang, men drypvist får adgang til modulerne uge for uge, så du ikke bliver overvældet af omfanget og går i stå.

Når du har investeret i et onlineforløb, får du typisk adgang til en medlemsside, hvor du vil blive bedt om at taste brugernavn og kodeord. Vores undervisningsplatform hedder pt Simplero. Glemmer du dit password, giver systemet dig et nyt.

Nogle af forløbene har en startdato. Hvorfor?

Som du rigtig nok har bemærket har nogle at vores forløb en startdato. Hvis forløbet har en specifik startdato, skal vi nok gøre stort opmærksomt på det. Og det betyder, at du først kan gå i gang med forløbet, når forløbet starter.

Grunden til at nogle forløb har en startdato er, at vi er et hold, som følges ad via løbende samtaler på en digital platform. Her kan du også være med, uanset om du sidder derhjemme, på arbejdet, i toget, bilen eller på café.

Hvilket kursus eller forløb skal jeg starte med?

En rimelig rettesnor er jo større din investering er, desto mere tid skal du bruge på det, for at få det størst mulige og bedste resultat med dig, så hele din investering betaler sig.

Du kan sagtens være med på et forløb uden nogensinde at have deltaget i andre af vores forløb eller kurser. Vi tager altid udgangspunkt i jeres niveau.

Hvis der kommer begynderhold og videregående hold, så vil vi klart og tydeligt angive det, så du kan føle dig helt tryg.

Hvorfor investerer jeg ikke bare i et 1:1 forløb? Er det ikke meget bedre?

Jo, det kan du også sagtens gøre. Og du får selvfølgelig et helt særligt skræddersyet forløb til netop til dig. Og hvis det passer bedre til dig og din pengepung, er du meget velkommen til at investere i et 1:1 forløb her.

Men vi er som mennesker heldigvis ganske ens (på nogle områder). Og det er har vi udnyttet til at strikke fornuftige forløb sammen, hvor mange kan være med, da din investering er en del mindre. Og vores vurdering er, at du får din investering mange fold igen.

Dog skal det sige, at 1:1-forløb og forløb, hvor du selv arbejder med undervisningsmaterialet, vil give dig to forskellige resultater. Men det finurlige er, at du nogle gange kan komme rigtig langt selv. Og så kan du altid vurdere, om du vil investere i et 1:1-forløb for at komme det sidste stykke.

Svar på dine Spørgsmål

“Må jeg godt skrive, hvis jeg har endnu et spørgsmål?”

Ja, endelig. Spørg løs. Du kan skrive lige her: