Om Levebobler
ET STED
HVOR DU SOM MOR ER
I CENTRUM

Din hverdag efter barsel

Psykologien bag metoden

Dine tanker hænger smukt sammen med resten af din krop. Voksne mennesker har ofte oplevelsen af at være oppe i deres hoved og glemme, at de har en krop, som prøver at fortælle dem noget. Det kan føre til stress, triste tanker, forvirring, følelsen af at have travlt m.m.

Den kontakt mellem hovedet og kroppen kan genskabes ved hjælp af bevidsthedstræning og opmærksomhed på dig selv og andre. Nøglen til det er at forstå, at du skal lære at bruge dine sanser igen.

Rasmus

mere familietid

Amalie

begyndende stress

Rikke

tilbage på job

Trine

ligevægt og accept

Nina

stressede morgener

Læs udtalelser

Det kan være rart at læse om andre, der har været i samme situation, som du står i lige nu. Vi har samlet lidt cases, hvor du kan læse om, hvad der typist opstår af nye følelser, når vi bliver forældre eller snart bliver det. Det er ikke ens for alle. Nogle oplever stor glæde og har meget energi og andre oplever fortvivelse og utrykhed. Læs med og se om du kan genkende lidt fra dit eget liv her. Levebobler kan hjælpe dig via coaching, yoga, massage eller som værested for dig og din baby.

Idéen opstod fra egne erfaringer

Jeg oplevede under mine barsler at få mange tanker, som jeg ikke havde oplevet før, eller som fyldte meget mere end tidligere. Tankerne var forbundet med store følelser, som jeg ikke delte med nogen. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle gå hen, eller hvordan jeg skulle tale om dem. Al fokus var på børnenes trivsel.

Løsningen for mig var dengang at opsøge en rigtig dygtig coach. Det var første skridt på vejen mod at arbejde med mig selv, og tanken om at hjælpe andre begyndte at spire.

Idéen voksede så meget i mig, at jeg valgte at sige mit faste job op for at realisere drømmen om Levebobler. Jeg ville skabe et sted for kvinder, som var i samme situation. Et sted primært for gravide og barslende kvinder.

En idé om at skabe et fælles mentalt rum for kvinder, hvor de kan være sig selv og møde den virkelighed, vi fleste oplever, når vi bliver forældre. Balancen mellem ikke at glemme sig selv og samtidig give alt til sit nyfødte barn.

Cecilie Kloster Olsen - Levebobler

Stifter Cecilie Kloster Olsen

Uddannet cand.polit. og certificeret NLP Master Coach 

Jeg er egentlig uddannet cand.polit. og har i en årrække arbejdet i store offentlige organisationer og private konsulenthuse. Her har jeg beskæftiget mig med både økonomi, it og projektledelse. Altså en verden, som ligger milevidt fra konceptet for Levebobler.

I de senere år har jeg gjort forarbejdet til at få realiseret Levebobler: Blandt andet er jeg certificeret NLP Master Coach, ligesom jeg har beskæftiget mig med enneagrammet, mindfulness og compassion.