Hvem er flyttet ind i Veksø Stationsbygning? (Psst! Læs mere i Egedal lokalavis)

I januar 2020 flyttede Levebobler ind i Veksøs gamle stationsbygning. Huset er begyndt at summe af liv. Det skaber liv og stemning på Veksø station.

Mange spændende aktiviteter

Huset Levebobler er til dig som enten er gravid, snart skal føde eller er på barsel. I huset kan du finde mange forskellige aktiviteter, som er til dig individuelt, som par eller som en del af en gruppe af andre kvinder.

De mest populære aktiviteter er aktiv fødselsforberedelse, coaching i grupper for dig som er bange for at føde eller til dig, som snart skal tilbage på arbejdet og ikke er klar til det. Og så selvfølgelig den blide massage, som skaber velvære til dig under din graviditet og efter din fødsel.

Ønsker du at være mere privat, tilbyder Huset også både en efterfødselssamtale, individuelle coachingforløb og private træningssessioner. I Huset samtaleforløb kan du få lov til at tale din fødsel igennem, tale om ændringerne i dit familieliv eller tale om din balance mellem familieliv, arbejdsliv og dig selv.

Og til dig, som ønsker den helt store velvære under din graviditet, fødsel og barsel, findes der hele pakken i en samlet pakkeløsning.

Læs hele artiklen fra Egedal lokalavis her:

https://sn.dk/Lokalavisen-Egedal/Mere-liv-ved-Veksoe-Station-Sundhedshus-og-flere-p-pladser-Huset-Levebobler-er-paa-vej-samtidig-med-at-byraadet-har-godkendt-41-ekstra-pladser/artikel/913503