Anna Margarita

Jeg hedder Anna Margarita og er uddannet Divine Master Healer og clairvoyant. Jeg healer med mit hjertes lys, krystal og diamantenergier samt engle, lys- og stjernevæsener og opstegne mestre. Jeg healer både børn og voksne. Børn er meget modtagelige for healingenergierne, og derfor har de ikke brug for lige så lang tid som en voksen.

Når mine sessioner handler om clairvoyance, healing, karmisk healing eller fjernhealing, stiller jeg mig altid til rådighed som kanal for åndeverdenen, deres kærlige intelligens og healende energi. At heale betyder at gøre hel samt at skabe balance i kroppen, i hjertet og i sindets mange ubevidste lag. Vi er alle her på jorden for at lære os selv at kende på ny – og det er noget af en rejse vi er på!

Book tid

Karmisk healing

Karma skaber du gennem dine handlinger i dette liv og i dine tidligere liv. En handling er ikke kun det, du siger og gør! Det er også, hvad du tænker, og hvad du føler. Ofte skabes der uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, som tilbageholder eller blokerer energiens frie bevægelse i din energikrop. Den fysiske krop husker alt, lykkelige som ulykkelige hændelser. Sidstnævnte kan sætte sig i kroppen som dybe traumer og blokeringer og bremse og begrænse den enkelte til at nå sine mål.

Her kommer et lille eksempel for at illustrere det skrevne:

En kvinde (lad os kalde hende Mette) har et stort ønske om at holde foredrag om sine mange rejser i Østen. Mette forbereder sig grundigt, men hver gang at hun skal stå foran et publikum, kan hun næsten ikke få vejret, hele hendes krop ryster af nervøsitet, angst, hendes hænder er svedige og hun kan simpelthen ikke fuldføre. I Mettes tilfælde ligger der en ubehagelig hændelse i hendes nuværende eller tidligere liv, og det er årsagen til Mettes reaktion og udfordringer her og nu. Det holder hende fra at tage de skridt i livet, som hun virkelig ønsker. Måske oplever du noget lignende. Det kan også være at du igen og igen gentager det samme adfærdsmønster eller er fyldt med negative tanker, og du kan bare ikke få fat på hvad det handler om – det hedder en karmisk binding! En karmisk binding kan også give sig udtryk i manglende selvværd, stress og psykiske og fysiske ubalancer.  Alle mennesker har karmiske bindinger, som begrænser dem i eller anden form – og det kan der gøres noget ved!  Hvis du er parat og har mod på at slippe alt det, som ikke tjener dig noget formål længere, er det muligt at slippe dem med karmisk healing. Så hvis du er parat til at transformere dit mørke til lys, tage i mod dig selv med kærlighed og komme tættere på din sjæl, så bestil tid til en karmisk healing.

Hvordan foregår en session á 90 minutters varighed?

Du ligger fuldt påklædt, lunt, afslappet og uforstyrret på briksen i klinikken, alt medens healingen foregår i ca. 45-60 minutter. Via mit klarsyn får jeg adgang til dit sjælsarkiv, som rummer alle dine mange inkarnationer. Jeg bliver vist de hændelser, som blokerer dig allermest i dit nuværende liv. Jeg healer disse blokeringer, oplevelser og traumer til de forløses.  Da en karmisk healing arbejder i dybden i mange af dine ubevidste lag, skal du sidde at sunde dig bagefter. Efter afsluttet healing sætter vi os i behagelige stole i klinikken, hvor jeg vil give dig de budskaber, som jeg har modtaget fra dine guider og engle. Derfor varer hele sessionen i alt 90 minutter. Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand resten af dagen. Du vil muligvis drømme meget den efterfølgende nat.

Priser:

1 x karmisk healing         90 min.           750 kr.

3 x karmisk healing         90 min.        1900 kr.

5 x karmisk healing         90 min.        3000 kr.

 

Du kan både bestille og købe tid ved at kontakte mig på sms på mobil: 50431664 eller skriv en mail til .

 

Healing

Menneskes krop består af mange forskellige dele – det være sig vores energisystemer med mange lag, vores organer, vores sjæl, vores bevidste og ubevidste sind og meget mere. Gennem vores opvækst fra barn til teenager til voksen kan vi opleve situationer og udefra kommende hændelser, som berører os følelsesmæssigt, og som lagres i vores energisystem og i vores celler. Nogle af disse oplevelser kan sætte sig i kroppen og skabe fysiske og psykiske blokeringer. Healingenergi er kærlighed fra universet, som hjælper med at afbalancere energisystemerne i vores krop og arbejde dybt med vores energilag på både det fysiske, psykiske og det sjælelige plan. Til at opløse blokeringerne, bruger jeg healingenergi, som i bund og grund er universel kærlighed. Healingenergien hjælper med at afbalancere energisystemerne i vores krop og arbejde dybt med vores energilag på både det fysiske, psykiske og det sjælelige plan.

Den fysiske krop er en meget intelligent krop og har en evne til at helbrede sig selv.  Så snart at den mærker universets healende kærlighedsenergi, går denne evne i gang. Kroppens celler får ny og frisk energi tilført, og energien vil flyde mere frit. Healing kan også hjælpe med at:

 • Afbalancere kroppens energier og chakraer
 • Løsne op for blokeret energi i kroppen
 • Forløse sorg, vrede, chok og traumer
 • Åbne for lyset i hjertet
 • Mindske og opløse fysiske smerter
 • Forløse karmiske blokeringer fra tidligere liv
 • Dæmpe og forløse angst
 • Dæmpe og forløse stress
 • Forløse ubevidste traumer
Hvordan foregår en session á 90 minutters varighed?

Du ligger fuldt påklædt, lunt, afslappet og uforstyrret på briksen i min klinik alt medens healingen varer, ca. 45-60 minutter. Jeg bliver af mine guider vist, hvor der er brug for healing, og jeg lægger blidt mine hænder derpå. Jeg healer på dine blokeringer, oplevelser og traumer til de forløses.  Da en healing arbejder i dybden i mange af dine ubevidste lag, skal du sidde at sunde dig bagefter. Efter afsluttet healing sætter vi os i behagelige stole i klinikken, hvor jeg vil give dig de budskaber, som jeg har modtaget fra dine guider og engle. Derfor varer hele sessionen i alt 90 minutter. Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand resten af dagen. Du vil muligvis drømme meget den efterfølgende nat.

Priser:

1 x healing                        90 min.           750 kr.

3 x healing                        90 min.        1900 kr.

5 x healing                        90 min.        3000 kr.

 

Du kan både bestille og købe tid ved at kontakte mig på sms på mobil: 50431664 eller skriv en mail til .

 

Fjernhealing

Universel kærlighedsenergi er ikke begrænset af tid, rum og sted. Derfor kan jeg heale på afstand. En fjernhealing er fuldstændig det samme som en fysisk eller en hands-on healing. Forskellen er blot, at du ikke behøver at møde op i klinikken. Så hvis der er stor geografisk afstand, ringe fysik eller andre ting, som forhindrer dig i at komme til klinikken, er fjernhealing oplagt for dig. Jeg har erfaret, at fjernhealing især er godt for børn, da de er ekstremt åbne for energier. Men barnet kan have svært ved at forholde sig i ro i længere tid, derfor tilbyder jeg 30 minutters fjernhealing til børn.

Hvordan foregår en session à 75 minutters varighed?

Du ligger afslappet og uforstyrret i dit eget hjem, alt medens healingen varer. Selve healingen varer ca. 45-60 minutter.  Efterfølgende ringer jeg til dig og giver dig en tilbagemelding angående din healing samt evt. budskaber fra dine engle, guider og mestre. Den efterfølgende samtale varer ca. 15 minutter.

Priser:

1 x fjernhealing                75 min.           650 kr.

3 x fjernhealing                75 min.        1700 kr.

5 x fjernhealing                75 min.        2600 kr.

 

Fjernhealing af børn 0-11 år

Hvordan foregår en session à 30 minutters varighed?

Barnet ligger afslappet og uforstyrret, alt medens healingen varer. Selve healingen varer ca. 30 minutter.  Efterfølgende ringer jeg og giver en tilbagemelding angående healingen samt evt. budskaber fra barnets engle, guider og mestre. Den efterfølgende samtale varer ca. 10 minutter.

Priser:

1 x fjernhealing                30 min.          300 kr.

3 x fjernhealing                30 min.          750 kr.

5 x fjernhealing                30 min.        1200 kr.

 

Du kan både bestille og købe tid ved at kontakte mig på sms på mobil: 50431664 eller skriv en mail til .

 

Access Bars – det blide tryk

Access Bars er en nænsom og effektiv behandling, hvor jeg berører 32 punkter på din hovedbund i en bestemt rækkefølge.  Energimæssigt relaterer disse punkter sig til dine værdier og holdninger til bl.a. penge, kontrol, kroppen, sexualitet, sorg, håb, drømme, glæde, kommunikation og relationer – altså alt det som vi ofte forholder os til i livet. Ved lette tryk på disse punkter opløses blokeringer og fastlåste tankemønstre, som du bevidst eller ubevidst har pådraget dig i dit sind. Efter en behandling vil du ofte opleve fred og klarhed.

Fordelene ved Access bars:

 • Giver indre ro, skaber balance og klarhed
 • Forøger indlæringsevnen og forbedrer din evne til at koncentrere dig
 • Fjerner overflødige tanker og stress
 • Forbedrer dit selvværd
 • Forbedrer din nattesøvn
 • Har en positiv effekt på opmærksomhedsforstyrrelser f.eks. ADHD
Hvordan foregår en Access Bars behandling á 90 minutters varighed?

Det eneste det kræver af dig er, at du lægger dig på ryggen på behandlerbriksen. Du ligger fuldt påklædt og har et tæppe over dig, så du ligger lunt og behageligt.  Mange bliver meget afslappet fordi de blide tryk på hovedbunden sænker hjernebølgerne helt ned til Alpha stadiet (som er stadiet lige før du falder i søvn). Du vil måske opleve at komme i en dyb tilstand af fred og ro, hvor du hverken sover eller er helt vågen. Hele behandlingen foregår i stilhed.

Priser:

1 x Access Bars               90 min.           650 kr.

3 x Access Bars               90 min.        1700 kr.

5 x Access Bars               90 min.        2600 kr.

Priser – Access bars for børn u/15:

1 x Access Bars               40 min.           350 kr.

3 x Access Bars               40 min.          875 kr.

5 x Access Bars               40 min.        1400 kr.

 

Du kan både bestille og købe tid ved at kontakte mig på sms på mobil: 50431664 eller skriv en mail til .

Clairvoyance

Clairvoyance er formidling af vejledning fra den åndelige verden til dig. Da jeg er clairvoyant, kan jeg kommunikere med den åndelige verden. En session hos mig starter som oftest med, at den åndelige verden fortæller mig, hvilke problemstillinger du står overfor. Din fortid og fremtid kan også blive berørt i forhold til det, der er relevant for dig lige nu. Dine guider og engle vil så gerne hjælpe dig, og de vil komme med forslag/rådgivning, som kan være med til at løsne op for din situation. Læg mærke til, at alle forslag/rådgivning er muligheder, og det er altid op til dig, om du vil følge dem eller ej.  Mange af de livssituationer som klienter gerne vil have clairvoyant hjælp til er:

 • kærlighed
 • parforhold
 • psyken/sindet, negative adfærdsmønstre,
 • fremtid
 • job, uddannelse
 • økonomi
 • sorg og krise
 • familie og børn

Når du bestiller en tid over telefonen, skal du undlade at fortælle om dig selv – jo mindre jeg ved på forhånd, jo bedre. Sessionen foregår ved, at du og jeg sidder overfor hinanden i hver sin behagelige stol i hyggelige og trygge omgivelser. Jeg forbinder mig med den åndelige verden, og clairvoyancen går i gang.

Varighed: 60 minutter

Pris: 750 kr.

 

Du kan både bestille og købe tid ved at kontakte mig på sms på mobil: 50431664 eller skriv en mail til .

Jeg glæder mig til at møde dig.