Velkommen til Malene og Camaniki – Erfaren jordemoder starter klinik i Veksø

Nu kan Huset Levebobler endelig byde velkommen til Malene i sin nye jordemoderklinik:

“Hej

Jeg hedder Malene og jeg er uddannet coach og jordemoder.

Jeg har lige startet min egen klinik, Camaniki, klinikken for livgivende samtaler her i huset Levebobler i Veksø.

Jeg har været uddannet jordemoder i 15 år og arbejdet på specialafdeling gennem alle årene, hvor jeg fortsat er tilknyttet. Her har jeg haft en del konsultationsarbejde og det er særligt samtalerne jeg brænder for også de lidt sværere af slagsen.

Det offentlige systems tilbud til gravide er efterhånden ret begrænset. Konsultationerne er skåret ned til 30 minutter eller mindre, og det meste af fødselsforberedelsen er online på grund af corona situationen. Det kan derfor være svært at få stillet alle de spørgsmål du måtte have. Jeg kan her i min klinik tilbyde dig netop den tid, ro og 100 % nærvær du har brug for i dit graviditetsforløb, herunder mulighed for fødselsforberedelse. Jeg kan derfor give dig et attraktivt supplement til det forløb du har i det offentlige system således du bliver helt klar til at gå ind til din fødsel og videre ind i forældreskabet. Jeg tilbyder også reelle coachsamtaler og forløb til dig der måtte have brug for dette.

Du er meget velkommen til at kigge forbi min Facebook side og kontakte mig hvis du overvejer en konsultation eller et forløb. Jeg glæder mig til at møde dig.”