Coaching 1:1

FÅ TID OG PLADS
TIL DIG SELV?

1:1 coaching

Blive ekspert i dit eget liv
og få mod til at følge dit hjerte

GRAVID

– fokus på din nye krop

Fra første gang du ser 2 streger på din graviditetstest, bliver livet noget ganske andet. En stor forandring går igang og tankerne, drømmene og tvivlen strømmer gennem krop og sind. Det er en meget lykkelig tid for de fleste, men det er ikke unormalt, at der også kommer tanker frem, som kan være svære at klare alene. Tanker og minder fra ens egen barndom og forestillinger om fremtiden og ens egen rolle som mor.

FØDSEL

– fokus på din fødselsoplevelse

De fleste har en stærk forestilling om hvordan den første fødsel skal foregå. Meget viden er efterhånden tilgængelig og teori og teknikker til at komme godt igennem en fødsel. Alligevel kan der ligge en uro eller ligefrem angst, der kan være svær at forklare sin kæreste eller nære familie. Få styr på hvor din uro stammer fra og få talt dine forestillinger igennem ved at booke coaching om fødsel.

DEN NYE FAMILIE

– din nye rolle som mor

Når nattesøvnen fjernes, mælken skal løbe til i brysterne eller du stadig ikke har lyst til at være intim med din kæreste, kan der ske en masse forskydninger i parforholdet, som du ikke havde forberedt dig på. Når overskuddet fjernes og du stadig skal være der for et lille barn kan fortvivelsen banke på. Vi oplever det at blive forældre meget forskelligt. Nogle par er i en fælles symbiose og glider gennem livet og den nye tilværelse mens andre møder følelser som angst, uro eller tristhed som de ikke var forberedt på. Kom ind til din grundfølelse med coaching.

ROLLEN SOM FAR

– fokus på dig som far

Hvor placerer man sig som nybagt far, for at være der for sin kæreste og sit lille barn. Hvilken far havde du drømt om du ville blive og er det den følelse du har nu, hvor det er blevet en realitet. Der kan være så mange  forventninger fra familie, arbejde og kæreste, at du som far selv har svært ved at finde din egen holdninger frem. Med coaching kan du få snakket nogle af disse tanker igennem og få sat lys på, hvor du har det bedst og hvor du som far i en lille familie bidrager, som du selv ønsker det.

Priser
DU KAN KØBE FORSKELLIGE PAKKER, SOM PASSER DIG

Du har 3 muligheder for at købe sessioner. Jo flere sessioner du ønsker at købe, jo større er din besparelse. Du kan både købe den lille pakke på 3 sessioner og den store pakke på 10 sessioner. Du skal være meget velkommen til at kontakt mig på , hvis du har spørgsmål.

VED KØB AF
1 SESSION

785,-

Optimalt hvis du lige skal prøve

VED KØB AF
3 SESSIONER

2.000,-

Optimalt ved korte forløb

Spar 15%

VED KØB AF
10 SESSIONER

6.280,-

Optimalt ved længere forløb

Spar
20%

Praktisk
Hvordan foregår et forløb?

Når du ankommer til Huset Levebobler, finder du en hyggeligt rum, hvor du kan tage plads og vente indtil, at du bliver hentet. Coachingsessioner foregår på 1. sal i et velindrettet og hyggeligt rum, hvor døren altid kan lukkes.

Din baby er altid velkommen

Du kan vælge at tage din baby med ind til coaching. Vigtigst er, at du gør det, du har det bedst med og ikke tænker på, at du skal tage hensyn. Vi er her for dig og for at tilbyde dig den bedste tid, mens du oplever en stor forandring i dit liv.

OM LEVEBOBLER

Huset Levebobler er et sted, hvor kvinder kan dele både deres lette og svære tanker og følelser om deres graviditet, fødsel og barsel – eller bare være tilstede med dig selv. Et sted, hvor vi ser på dig som et helt menneske – men også et sted, hvor du kan tage dit barn med. Men vigtigst af alt: Du og dit velvære er i centrum for en stund.