Coaching i grupper

FOKUS PÅ JERES FÆLLES MÅL

Grupper

udbydes snart

UTILSTRÆKKELIG SOM MOR? (tilbud i marts)

– Føler du dig nogle gange også som en “lortemor?”

Psst! Har du også fulgt med i DR1-udsendelsen ”Lortemor”?
Det er der mange mødre som føler en gang i mellem. Det gode er, at du ikke behøver at have det sådan. Et forløb over 4 uger, hvor jeg hjælper dig med at finde frem til den måde, som DU ønsker at være mor. Nænsomt og i trygge rammer – trin for trin.
Du kan følge med i DR1s udsendelser “Lortemor”  på dr.dk

WORK/LIFE BALANCE

– Er du heller ikke klar til at skulle tilbage på arbejdet?

Er du gået fra en hverdag med et travlt job, hvor der var struktur på dagen, og hvor andre voksne havde brug for dit bidrag til en hverdag, hvor amning og lure sætter strukturen på dagen? Så har du måske mærket, at der er dage, hvor du drømmer dig tilbage til dit arbejde. Det kan også være, at du har fået et helt nyt syn på din arbejdsplads ved at være væk fra den. At finde balancen mellem arbejdsliv og rollen som mor kan være udfordrende og sætter os nogle gange i et dilemma.

DIN NYE FAMILIE

– din nye rolle som mor

Når nattesøvnen fjernes, mælken skal løbe til, eller du stadig ikke har lyst til at være intim med din kæreste, kan der ske en masse forskydninger i parforholdet, som du ikke havde forberedt dig på. Når overskuddet fjernes, og du stadig skal være der for et lille barn, kan fortvivelsen banke på. Vi oplever det at blive forældre meget forskelligt. Nogle par er i en fælles symbiose og glider gennem livet og den nye tilværelse, mens andre møder følelser som angst, uro eller tristhed, som de ikke var forberedt på. Kom ind til din grundfølelse med coaching.

HVAD FÅR DU UD AF FORLØBET?

  • Mange nye vinkler og refleksioner til dit eget liv
  • Adgang til sparring med de andre kvinder via facebook-gruppe.
  • Tid og plads til at få en uforpligtende snak med hinanden bagefter hver gruppesession.
  • En direkte og gratis kontakt til mig, hvis du har behov for støtte undervejs.

Priser
DU KAN KØBE FORSKELLIGE PAKKEFORLØB

Du har 3 muligheder for at købe gruppeforløb. Jo flere forløb du ønsker at købe, jo større er din besparelse. Du kan både købe den lille pakke på et gruppeforløb og den store pakke på 3 gruppeforløb. Hvis du lige vil have mulighed for at prøve coaching i grupper af, er du selvfølgelig også velkommen. Kontakt mig på , hvis du har spørgsmål.

TILBUD (KUN I MARTS)
1 GRUPPEFORLØB

1.500,-

Optimalt hvis du lige skal prøve

NORMALPRIS
1
GRUPPFORLØB

2.000,-

Optimalt ved korte forløb

Spar
15%

NORMALPRIS
3 GRUPPEFORLØB

5.310,-

Optimalt ved længere forløb

Spar
20%

Praktisk
Hvordan foregår et forløb?

I et gruppe-coaching-forløb hos Levebobler vil du sammen med andre kvinder komme gennem et forløb over 4 gange. Hver gang tager vi et nyt tema op.

Forløbet vil primært bestå af samtaler i gruppen og coaching-øvelser undervejs. Nye temaer kan opstå, og vi kan vælge at åbne op for dem eller gemme dem til næste gang. I skal have det godt i gruppen og føle jer trygge til at dele jeres erfaringer, oplevelser og tanker med hinanden. Vi prøver hele tiden at undgå at komme med gode råd i gruppen, da det ofte kan virke helt modsat end det var tænkt.

Vi kommer til at sidde i en cirkel. Er det er et hold med babyerne, vil de være i inde i midten, så de også føler sig trygge og glade. Medmindre de selvfølgelig har lyst til at kravle på opdagelse.

Coaching i grupper varer 1½ time. Efter 1½ time vil vi runde af med at reflektere over vores oplevelser. Til jer som har lyst til at blive hængende i huset: I er velkomne til at drikke en kop kaffe og få talt færdigt med hinanden. Her er I velkomne til at dele gode råd med hinanden.

Undervejs vil der selvfølgelig være plads til at amme og pusle, hvis dit barn har behov for det. Men vi vil anbefale dig at vente til sessionen er slut, da 1½ time ofte flyver afsted. Ellers kan du komme lidt tid før gruppesessionen starter op. Det er du velkommen til.

Coaching i en gruppe kan være givende og lærerigt, da du hører andre kvinders historier. Det kan også give dig et andet perspektiv på din egen tilværelse. Især når det hele bliver ledet af en coach, der kan guide dig og de andre igennem. Du vil opleve, at det er lettere for dig bagefter at finde din egen vej.