Barselscafe
RUM FOR DIG
FØR UNDER
OG EFTER BARSEL

Hvem besøger Levebobler?

I huset Levebobler har vi en café, der netop giver tid og plads til alt det. Du kan mødes med andre kvinder, som er gravide eller på barsel. Huset er et trygt sted at være, hvor du både kan amme dit barn eller pusle det. En typisk indgangsvinkel til huset er at starte i et kort coaching-forløb med andre kvinder eller blive coachet individuelt. Men det er slet ikke noget krav.

For dig der er gravid

Oplever du tankemylder omring hvordan det er at blive mor, hvad sker der med dit parforhold når I bliver forældre og magter jeg min nye situation? Det kan det være en rigtig god ide at tale om det. Måske skal det være i en gruppe og måske blot 1:1.

For dig der lige har født

Hvordan er hverdagen for dig og dit nyfødte barn? Nyder du hverdagen og mangler nogle at dele tanker med eller har du brug for støtte til din nye situation? Hos Levebobler rummer vi alle følelser og du er så velkommen til at benytte vores tilbud.

Mødregruppe

I mødregrupper finder mange kvinder en ro og støtte til at komme igennem den første tid som nybagt mor. Men det kan også være svært at få overskud til at have besøg. Barselscaféen er er sted, hvor I kan mødes og får støtte fra hinanden og benytte husets tilbud om coaching og massage.

Far, du er også velkommen

Er du nybagt far, er du på barsel er der også plads til dig. Det kan være du går i en fædregruppe, som mangler et værested eller det kan være at du som far tvivler på din nye rolle i familien og hvordan du bedst støtter op om jeres nye familiesituation.

Gratis coaching

Når du booker din første tid i barselscaféen for din mødregruppe udløser det en gratis 1:1 coaching-time.

Cafeen
Har åbent på følgende dage

PRAKTISK INFORMATION

Levebobler ligger i stationsbygningen på Veksø station. Det er derfor utrolig ment at komme hertil med S-tog. Er du i bil er der parkering ved stationen og din barnevogn, har vi plads til i vores aflukkede gårdhave.

Mandag 09:00 – 12:00
Tirsdag 09:00 – 12:00
Onsdag Lukket
Torsdag 09:00 – 12:00
Fredag 09:00 – 12:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Kan jeg parkere min barnevogn i tørvejr?

Vi har en aflukket gård, hvor jeres barnevogne kan stå. Vi har sørget for at det er dele af gården, der er i ly for regnvejr. Du kan se ud til dit barn fra køkkenet.

Kan hele mødregruppen være der?

Caféen er på ca 50 m2 og kan sagtens rumme hele din mødregruppe og børn. Vi har sørget for at indrette rummet med dæmpet belysning, puder og tæpper, så I kan pusle om jeres børn i dejlige omgivelser.

Koster det noget?

Du kan benytte Caféen gratis. Coaching, massage, yoga og fødselsforberedelse er alle ydelser du skal tilmelde dig og du finder priser under hvert emne.

Hvordan kommer du derhen?

Der går S-tog lige til døren, da Levebobler holder til i stationsbygningen i Veksø. Fra Nørreport tager det ca. 30 minutter at lande på Veksø station. Fra Vanløse station tager det 16 minutter. Hvis du har bil, er det selvfølgelig også en mulighed. Der er gratis parkering i området. Hvis du bor i Veksø, kan du vælge en rask gåtur for at nå frem til Levebobler.

Fungerer din mødregruppe heller ikke?

Mødregrupper er et godt sted at mødes med andre mødre, men sommetider kommer de aldrig til at fungere. “Hvad skal jeg så lave?”, tænker du måske. Så kan huset Levebobler være et godt sted at starte. Du kan starte i et forløb med en gruppe andre kvinder, der også er på barsel. Ja, det er også muligt at samle en gruppe gravide til coaching, som så kan følge hinanden i tiden op til fødslen og bagefter.

OM LEVEBOBLER

Huset Levebobler er et sted, hvor kvinder kan dele både deres lette og svære tanker og følelser om deres graviditet, fødsel og barsel – eller bare være tilstede og drikke en kop kaffe. Et sted, hvor vi ser på dig som et helt menneske – men også et sted, hvor du kan tage dit barn med. Men vigtigst af alt: Du og dit velvære er i centrum for en stund.