MOMMY TALK

60 MINUTTERS FRIRUM TIL AT FÅ LUFT IGEN

Presser du dig selv, selvom du altid knokler?
Og bliver du ofte ramt af følelsen af utilstrækkelighed og tvivler på, om du er din egen løn værd?

Forestil dig, at du på 60 minutter kan læne dig tilbage og blive din egen kærlige chef …

Vil du vide hvorfor? Så book en personlig samtale med mig, og du vil afklaret inde for kort tid.

Hvis du tilmelder dig nu, får du også mine videoer 21 mini Mommy HACKS, der lærer dig til blive din egen kærlige chef, nyde at være mor og hvile i jobbet igen.

60 minutter personlig samtale med mig
omkring følelsen af pres, utilstrækkelighed og tvivl

Vi vil i fællesskab finde ud af, hvorfor du presser dig selv til det yderste, selvom du yder en kæmpe arbejdsindsats hver dag.

Gennem samtalen vil du:

 • Få en afklaring på, om du presse dig selv for meget.
 • Få viden om hvad der sker i din krop og i din hjerne, når du presser dig selv til det yderste.
 • Få målt, hvor presset du føler dig igennem en professionel test.
 • Ud fra testen få konkrete råd til, hvordan du effektivt får lettet presset og får passet på dig selv.
 •  Også få konkret vejledning til hvilke af de 21 øvelser, du skal fokusere på, fra online forløb “21 mini mommy HACKS”.

Hvad siger andre kvinder om Cecilie?

Nina havde stressede morgener

Min hverdag med to børn havde over lang tid fuldstændig taget pusten fra mig. Jeg elsker mine børn, men det er vanvittig hårdt både at ville være den gode mor, den gode kone og den gode kollega. Til sidst var der ikke noget energi tilbage til mig selv. Cecilie har hjulpet mig med reflektere over mine egne forventninger til mig selv, og helt konkret med at tackle vores stressede morgener. Og acceptere at det er okay ikke at være perfekt.

– Nina Egebo, e-læringskonsulent, mor til to.

Stine ønskede mere ro

Cecilie har min varmeste anbefaling. Og er rolig, empatisk og lyttende. Og ikke i tvivl om, at hun brænder for at hjælpe. Hun giver plads til at kunne tale om det som fylder hos mig, stille relevante spørgsmål, som får mig til at reflektere dybere. Cecilie har hjulpet mig i forhold min arbejdssituation, min nye rolle som mor til to og helt grundlæggende hjulpet i forhold til de begrænsende overbevisninger, der har præget mit liv.

– Mor til 2 børn.

Ditte oplevede en indre negativ stemme

Mine varmeste anbefalinger går til Cecilie, der på et svært tidspunkt i mit liv fik mig til at reflektere over mine værdier og hvilke ønsker jeg har for mit eget liv – og hjalp mig med at skabe ligevægt og accept. Nu får jeg hurtigere øje på de barrierer jeg sætter op for mig selv. Jeg kan derfor lettere vælge ikke at lytte til den indre negative stemme, der siger, at jeg ikke kan det jeg gerne vil.

– Ditte Nielsen, arbejdende mor til to.

Bliv din egen kærlige chef

Onlineforløb “21 mini mommy+work HACKS”

(normalpris 595,-)

Et onlineforløb som består af 21 undervisningsvideoer

Du lærer det nødvendige omkring at:

 • undgå at presse dig selv til det yderste.
 • blive din egen kærlige chef.
 • finde din grænse, så du ikke ryger ud over kanten.
 • sætte tempoet ned og lær at holde pauser.
 • passe på dig selv.
 • tage ansvar for dig selv.
 • lade opgaverne ligge og være doven (for en stund)..

Hele pakken indeholder… 

60 minutter samtale om pres, utilstrækkelighed og tvivl

Personlig samtale med Cecilie på Zoom eller over telefonen, så du kun behøver at finde et roligt sted  – book tiden, når det passer.

værdi 800,-

Sådan lærer du at blive din egen kærlige chef

Onlineforløb “21 mini mommy+work HACKS” med videoundervisning over 21 dage – lige i din indbakke (se dem lige, når det passer dig).

værdi 595,-

Din investering er 

Prisen er lav, så alle kan være med, uanset om du er på studerende, deltid, barselsdagpenge eller på fuld løn.